Gizlilik Güvenlik

Menu ikonu

Gizlilik Güvenlik

Yasal Uyarı

İşbu web sitesi ve (www. türktelekomprime.com.tr) alan adı içeriği TT Mobil İletişim Hizmetleri A.Ş. ve TTNET A.Ş’'ye ('ŞİRKET') ait fikri mülkiyet hakları olup TT Mobil ve TTNET’in izni olmadan işbu web sitesindeki bilgiler kısmen veya tamamen çoğaltılamaz, aktarılamaz, dağıtılamaz, uyarlanamaz, tercüme edilemez veya saklanamaz. Web sitesi üzerindeki marka, logo ve amblemler TT Mobil ve TTNET’in marka haklarına tabidir. TT Mobil ve TTNET’in yazılı izni olmadan web sitesindeki içeriklerin kullanımı, değiştirilmesi ve markaların kullanımı kesin olarak yasaklanmıştır.İşbu web sitesinin içeriği 'olduğu gibi' sunulmaktadır. İşbu web sitesi veya işbu web sitesinde linki verilen herhangi bir web sitesinin içeriklerinin herhangi bir şekilde kullanımından doğan doğrudan, dolaylı veya başka özel zararlardan ilgili taraflara karşı TT Mobil ve TTNET sorumlu olmayacaktır.

Gizlilik Politikası

İşbu gizlilik bildirisi sizleri gizliliğe ilişkin uygulamalarımız konusunda ve bize verdiğiniz kişisel bilgilerinizin nasıl kullanıldığı ve korunduğu hakkında bilgilendirmektedir.Bu politika (adresi www.turktelekomprime.com olan) web sitesine ilişkindir. Web sitemizde üçüncü kişilere ait verilebilecek web sitesi linkleri bizim kontrolümüzde olmayıp işbu politika kapsamına dahil değildir. Sizden toplanan bilgiler başka bir üçüncü tarafa satılmayacak veya kiralanmayacaktır. TT Mobil ve TTNET size ait kişisel bilgileri iştirakları, üçüncü taraf acenteleri veya taşeronları ile paylaşma hakkını saklı tutar. Üçüncü taraf acenteleri ve taşeronlar size ait gizli mahiyetteki kişisel bilgileri gizlilik ilkesi çerçevesinde saklamayı taahhüt etmek zorunda olup bu bilgileri TT Mobil ve TTNET için gerçekleştirmekte oldukları hizmetler dışındaki amaçlar için kullanamazlar.Kişisel bilgileriniz mahkeme emirlerine cevap verilmesi vb. de dahil olmak üzere hukuki işlemler için de kullanılabilir. Kişisel Bilgilere Ulaşılması ve Güncellenmesi Kişisel bilgilerinizde zaman zaman oluşabilecek değişiklikler hakkında lütfen bize bilgi veriniz. Kişisel Bilgilerin Güvenli Biçimde Saklanması Bilgilere izinsiz erişimi ve bilgilerin ifşa edilmesini engellemek ve verilerin doğru şekilde saklanarak uygun biçimde kullanılmasını sağlamak için TT Mobil veTTNET bütün makul güvenlik önlemlerini alır.

GÜVENLİK

IVR,Web ve Wap kanallarında TT Mobil ve TTNET’in geliştirmiş olduğu uygulamayı ifade eder. Bu uygulama kapsamında aboneler IVR, Web ve Wap kanallarından TT Mobil hattını kullanmakta oldukları cep telefonu cihazında herhangi bir zararlı yazılım var ise söz konusu zararlı yazılımı silmek için ücretsiz olarak TT Mobil ve TTNET’in çeşitli firmalardan tedarik ettiği temizleme programlarına ulaşabilecek ve söz konusu cihazına ilgili temizleme programlarını yükleyerek temizleme işlemini yapabilecektir.

 

6698 SAYILI KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU UYARINCA KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASINA YÖNELİK AYDINLATMA METNİ

Kişisel verilerin işlenmesinde başta özel hayatın gizliliği olmak üzere kişilerin temel hak ve özgürlüklerinin korunmasını amaçlayan 7 Nisan 2016 tarihli ve 29677 Sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“Kanun”)’nun “Veri Sorumlusunun Aydınlatma Yükümlülüğü” başlıklı 10 uncu maddesi ile 10 Mart 2018 tarih ve 30356 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Aydınlatma Yükümlülüğünün Yerine Getirilmesinde Uyulacak Usul ve Esaslar Hakkında Tebliğ uyarınca işbu Aydınlatma Metni ile Türk Telekomünikasyon A.Ş, TT Mobil İletişim Hizmetleri A.Ş. ve TTNET A.Ş. (Türk Telekomünikasyon A.Ş, TT Mobil İletişim Hizmetleri A.Ş. ve TTNET A.Ş. bundan sonra hep birlikte “Türk Telekom” olarak anılacaktır.) tarafından işlenen ve aşağıda yer verilen kişisel verileriniz hakkında Veri Sorumlusu olarak, sizleri bilgilendirmeyi hedeflemekteyiz.

Türk Telekom kişisel verilerinizin hukuka aykırı olarak işlenmesini, erişilmesini önleme ve muhafazasını sağlama amacıyla, uygun güvenlik düzeyini temin etmeye yönelik tüm teknik ve idari tedbirleri almaktadır.

1. İŞLENEN KİŞİLER VERİLER

Kişisel veri, kimliği belirli veya belirlenebilir kişiye ilişkin her türlü bilgiyi ifade etmektedir. İşlenen kişisel verileriniz ile verilere ait kategoriler aşağıda belirtilmiştir.

Kimlik Bilgileri: Ad, soyadı ve TCKN

İletişim Bilgileri: Telefon numarası, iletişim adresi, IP bilgisi ve e-posta adresi

İşlem Güvenliği Bilgileri: Şifre ve parola bilgisi

Pazarlama Bilgileri: Ziyaret geçmişi

2. KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENME AMAÇLARI

Kişisel verileriniz; Kanun’un 5 inci ve 6 ncı maddelerinde belirtilen işleme şartları ile ikincil düzenlemelere uygun olarak aşağıdaki amaçlar ile işlenebilecektir:

3. KİŞİSEL VERİLERİN AKTARILMASI

Kişisel verileriniz, Kanunlar ve sair mevzuat kapsamında ve açıklanan amaçlarla Kanun’un kişisel verilerin yurt içi ve yurtdışına aktarılmasına ilişkin hükümleri kapsamında aşağıdaki 3. taraflara aktarılabilecektir:

4. KİŞİSEL VERİLERİN TOPLANMA YÖNTEMLERİ VE HUKUKİ SEBEPLERİ

Kişisel verileriniz; ilgili kişiler ile hukuki ilişkimizin kurulması esnasında ve söz konusu ilişkinin devamı süresince web sitemiz ve mobil uygulamalarız aracılığıyla otomatik yöntemler ile temin edilerek işlenebilmektedir.

5. HAK VE TALEPLERİNİZ İÇİN BİZİMLE İLETİŞİME GEÇMEK İSTERSENİZ

Kanun’un ilgili kişinin haklarını düzenleyen 11 inci maddesi uyarınca taleplerinizi, mahiyetine ve başvuru yönteminize göre Türk Telekom tarafından başvurunun size ait olup olmadığının belirlenmesi ve böylece haklarınızı koruyabilmek için Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları hakkında Tebliğ’de (Tebliğ) belirtilen şartlara uygun düzenlenmiş dilekçeyle:

Bu kapsamda yapılacak olan başvurular tarafımızdan yapılacak kimlik doğrulamasını takiben kabul edilecek olup, talepleriniz, talebin niteliğine göre en kısa sürede ve en geç 30 gün içinde sonuçlandırılacaktır. Başvuruya yazılı olarak cevap verilmesi durumunda, 10 sayfaya kadar ücret alınmayacak olup 10 sayfanın üzerindeki her sayfa için 1 Türk Lirası işlem ücreti alınabilecektir. Başvuruya cevabın CD, flash bellek gibi bir kayıt ortamında verilmesi halinde ise kayıt ortamının maliyeti tutarında bir ücret talep edilebilecektir.

BAŞVURU KANAL ve ADRESLERİMİZ

Türk Telekomünikasyon AŞ

Direkt Başvuru: Bağlar Mah. Yalçın Koreş Cad. Fidan Sk. Erdinç İş merkezi No:1 34209 Güneşli İstanbul

Noter/Posta Kanalı: Turgut Özal Bulvarı 06103 Aydınlıkevler Ankara

KEP: ttkvkk@hs03.kep.tr

Mail: ttkvkk@turktelekom.com.tr

TT Mobil İletişim AŞ

Direkt Başvuru: Bağlar Mah. Yalçın Koreş Cad. Fidan Sk. Erdinç İş merkezi No:1 34209 Güneşli İstanbul

Noter/Posta Kanalı: Gayrettepe Mah. Yıldız Posta Cad. No:40 Gayrettepe Beşiktaş İstanbul

KEP: ttmobilkvkk@hs03.kep.tr

Mail: ttmobilkvkk@turktelekom.com.tr

TTNET AŞ

Direkt Başvuru: Bağlar Mah. Yalçın Koreş Cad. Fidan Sk. Erdinç İş merkezi No:1 34209 Güneşli İstanbul

Noter/Posta Kanalı: Esentepe Mahallesi, Salih Tozan Sokak, Karamancılar İş Merkezi, D Blok, No:16 Şişli 34394 İstanbul

KEP: ttnetkvkk@hs03.kep.tr

Mail: ttnetkvkk@turktelekom.com.tr

 

NASIL TÜRK TELEKOM
Prime'lı Olurum?

Türk Telekom Mobil Hattınız varsa

Prime tarifelerine geçmek için

PRIMEYENİEKSPER 10GB, PRIMEEKSTRA 15GB

yazıp 5555’e gönderebilirsiniz.

Türk Telekom Evde İnternet müşterimizseniz

Prime tarifelerine geçmek için

INTERNET yazıp 6606’ya gönderebilirsiniz.

Prime’ın mobil ya da evde internet tarifelerine

geçmek için dilerseniz 444 1 444’ü arayabilirsiniz.

Eğer Prime müşterisiyseniz ve paket değiştirmek

istiyorsanız 444 4 375’ten destek alabilirsiniz.

Prime’ın mobil ya da evde internet tarifelerine

geçmek için dilerseniz Türk Telekom

mağazalarımızı da ziyaret edebilirsiniz.

Size uygun Türk Telekom Prime mobil tarifesine geçmeden önce mevcut tarifenizi öğrenmek için TARIFEM yazıp ve 5555’ mesaj gönderebilirsiniz. Mevcut taahhüt bilgilerinizi sorgulama için TAAHHUT yazıp 5555’e SMS göndererek Online İşlem Merkezi’ni kullanarak ya da müşteri hizmetleri’ni arayarak hemen destek alabilirsiniz.

Başvuru formunu 

doldurun.

Sizi arayalım, Prime dünyasındaki

mobil ve evde internet tarifelerini anlatalım.

Belirli şehirlerde Mobil hat başvurularında

4.5G uyumlu SIM kartınızı size ulaştıralım.

Evde internet başvurularınızda

modem kurulumunuzu gerçekleştirelim.

PRIME'LI OLUN
Size en uygun içerikleri sunabilmemiz için lütfen seçim yapınız.
PRIME MÜŞTERİSİYİM PRIME MÜŞTERİSİ DEĞİLİM